Vipp 11W wand toiletborstel, beige

Vipp 11W wand toiletborstel, beige Vipp 11W wand toiletborstel, beige Vipp 11W wand toiletborstel, beige Vipp 11W wand toiletborstel, beige Vipp 11W wand toiletborstel, beige
225,00
Prijs per stuk
Variatie: Vipp 11W wand toiletborstel, beige
Vipp 11W wand toiletborstel, beige
Vipp 11W wand toiletborstel, wit
Vipp 11W wand toiletborstel, zwart
Vipp 89002 toiletborstel met steel
Vipp 89025 losse binnenkoker voor toiletborstel
Vipp 89003 losse toiletborstelkop

Productomschrijving

De Vipp 11W wand toiletborstel is een functionele toiletborstel, heeft een verfijnd design en is uitgevoerd in het beige. De rubberen ring aan de bovenkant van de toiletborstel zorgt voor een luchtdichte sluiting, terwijl extra gewicht aan de basis zorgt voor stabiliteit. Dit wandmodel is ook verkrijgbaar in het zwart en in het wit. Ook verkrijgbaar als staandmodel. De borstel heeft een hoogte van 43,5cm en een breedte van 10cm. De borstelkop en de binnenste buis van de toiletborstel kunnen worden vervangen.  De verzwaarde onderzijde staat op rubber zodat het niet verglijdt. De bovenkant van de cilindrische behuizing en de onderkant van de deksel, die aan de toiletborstel zit, zijn ook van rubber. Zodat de toiletborstel weer aangenaam op zijn plek terechtkomt en goed afsluit.

Door de toepassing van hoogwaardige materialen staat Vipp garant voor jarenlang gebruiksplezier. Vipp kenmerkt zich door moderne ontwerpen, een herkenbare minimalistische vormgeving en ultieme functionaliteit. Kortom, form and function. Vipp items worden veelal gemaakt van roestvrij staal. Mede hierdoor heeft het merk een tijdloze, robuuste en moderne uitstraling. In de Vipp Studio in het hart van Nederland: Laren, kunt u de hele Vipp collectie komen bewonderen. U bent van harte welkom!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 153.46667