Vipp 452 draaistoel met wielen, Bosco Green

Vipp 452 draaistoel met wielen, Bosco Green Vipp 452 draaistoel met wielen, Bosco Green Vipp 452 draaistoel met wielen, Bosco Green Vipp 452 Vipp 452 Vipp 452 draaistoel met wielen, Bosco Green
1.065,00
Prijs per stuk
Variatie: Vipp 452 draaistoel met wielen, Bosco Green
Vipp 452 draaistoel met wielen, Bosco Green
Vipp 452 draaistoel met wielen, zand leer
Vipp 452 draaistoel met wielen, zwart leer

Productomschrijving

Productinformatie

De draaistoel, voortgekomen uit de originele Vipp-stoel, is bedoeld voor kantoor- en professionele vergaderruimtes die langere zittijd vereisen. Deze stoel is ontworpen met een 360° draaibare onderstel en zorgt de hele dag voor een flexibele zitervaring.

De zachte zitting rust elegant op een pilaar die zich vertakt in een vierpotig onderstel op zwenkwielen, waardoor een zitrotatie van 360° mogelijk is. De slanke armleuningen lopen recht door in de discrete, gecapitonneerde rugleuning, waardoor de stoel ondanks de massieve componenten een bijna luchtige uitstraling krijgt. Ontworpen met een vaste hoogtepositie en een discreet gestikt bekledingspatroon, nodigt de stoel uit tot comfortabel zitten voor veelzijdig gebruik.

De Vipp draaistoel is ook beschikbaar op vloerglijders, zonder wielen.

Bekleding
Vipp lederen bekleding is een zorgvuldig geselecteerd natuurproduct, bedekt met een dunne beschermlaag om de rauwe, natuurlijke uitstraling te behouden. Individuele kenmerken zijn een teken dat het om echt leer gaat, net zoals natuurlijk hout en marmer er verschillend uitzien. Kleurafwijkingen, natuurlijke vlekken en andere unieke kenmerken van het leer variëren per product.

 

Specificaties

Afmetingen:
Breedte: 55 cm
Diepte: 55 cm
Hoogte: 76 cm

Product details:
Materialen: Gepoedercoat of gepolijst aluminium, bekleed met leer.
Kleur: Zilver met groene leren bekleding.

 

Meer informatie?

Bezoek onze showroom op de eerste verdieping van Naarderstraat 12-14 in Laren. Kom gerust langs om te bezichtigen of maak een afspraak met een van onze experts. Houd er rekening mee dat niet alle producten in de showroom staat, maar we helpen je graag met bestellen, adviseren en het creëren van prachtige combinaties met andere producten van Vipp.
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 153.46635