Vipp 488 Cabin Loungestoel

Vipp 488 Cabin Loungestoel Vipp 488 Cabin Loungestoel Vipp 488 Cabin Loungestoel Vipp 488 Cabin Loungestoel
1.995,00
Prijs per stuk
Variatie: Vipp 488 Cabin Loungestoel
Vipp 488 Cabin Loungestoel
Vipp 488 Cabin Loungestoel, licht eiken

Productomschrijving

Productinformatie

De Vipp 488 Cabin Loungestoel is geschikt voor in de woonkamer of loungeruimte. De loungestoel heeft een frame van massief eikenhout, dat verzacht wordt door de toevoeging van een gewatteerd anilinelederen kussen en een rugleuning van handgevlochten papierkoord.

De Cabin Lounge Chair is Vipp’s versie van een loungestoel; elementen als het houten frame en de handgevlochten papercord achterkant zijn herkenbaar uit de Deense designgeschiedenis. Met de nadruk en focus op het vakmanschap dat bekend is van andere Deense designklassiekers, biedt de Cabin Lounge Chair een moderne, maar toch klassieke kijk.

 

Specificaties

Afmetingen
Breedte: 74 cm
Lengte: 66 cm
Hoogte;  70 cm
Zithoogte: 37 cm

Product details:
Materialen: massief eikenhout gelakt in een donker eiken afwerking. Zitting van geperst fineer, bekleed met leer. Papieren koordweefsel.
Kleur: donker bruin

 

Meer informatie?

Bezoek onze showroom op de eerste verdieping van Naarderstraat 12-14 in Laren. Kom gerust langs om te bezichtigen of maak een afspraak met een van onze experts. Houd er rekening mee dat dit specifieke product niet in de showroom staat, maar wel de donkere gelakte uitvoering van dit product. We helpen je graag met bestellen, adviseren en het creëren van prachtige combinaties met andere producten van Vipp.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 153.46601