Vipp 522 wandlamp (lang) Vipp 522 wandlamp (lang) Vipp 522 wandlamp (lang) Vipp 522 wandlamp (lang)
Vipp 522 wandlamp (lang) Vipp 522 wandlamp (lang) Vipp 522 wandlamp (lang) Vipp 522 wandlamp (lang)
Vipp 522 wandlamp (lang)
De Vipp 522 wandlamp heeft een stijlvolle, exclusieve uitstraling. De kap is voorzien van een ingebouwde diffuser. De opaal witte matte lens dekt de krachtige vervangbare LED lichtbron af.

Artikelnummer

153.46094

€ 395,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De Vipp 522 wandlamp heeft stijlvolle, exclusieve uitstraling. De kap is voorzien van een ingebouwde diffuser. De opaal witte matte lens dekt de krachtige vervangbare LED lichtbron af. Mede door de subtiele perforatie ontstaat een plezierig licht dat diffuus uitstraalt naar de omgeving en krachtig naar beneden schijnt.

De lamp is gemaakt van roestvrijstaal en aluminium in een zwarte poedercoating en heeft drie scharnierpunten. De stroom loopt door een fraaie met textiel omhulde kabel. De lens is gemaakt van opaalglas die zo is vormgegeven dat het een mooie functionele bundel licht maakt

Wordt geleverd met een textiel, siliconen kabel van 2.5 meter. Het gewicht is 1,4 kilo. De lamp heeft een E14 fitting en daar mag een lamp in met een maximaal wattage van 22 Watt. Er wordt geen energiezuinige LED lichtbron meegeleverd (die eenvoudig uitwisselbaar is). De lichtbron geeft de lamp de energieklasse A++.