Vipp 581 Paper Vloerlamp

Vipp 581 Paper Vloerlamp Vipp 581 Paper Vloerlamp Vipp 581 Paper Vloerlamp Vipp 581 Paper Vloerlamp Vipp 581 Paper Vloerlamp
735,00 incl. btw
588,00
Prijs per stuk
Variatie: Vipp 581 Paper Vloerlamp
Vipp 581 Paper Vloerlamp
Vipp 586 Paper Hanglamp

Productomschrijving

Productinformatie

De Vipp Paper vloerlamp is geschikt voor in de woon- of slaapkamer. Deze vloerlamp heeft een lampenkap van getextureerd papier en een metalen rooster aan de binnenkant. De lampenkap rust op een driepootbasis van donkerbruin gepoedercoat aluminium. Het papier is verbonden met een passende bovenring van donker eikenhout en zorgt voor een warme verspreiding van licht.

Bij het maken van elk vel papier dat voor de Vipp Paper-lamp wordt gebruikt, zijn eeuwenoude papierbewerkingsmethoden gebruikt. Het handzame proces, dat is afgeleid van de Japanse traditie, voegt een poëtische dimensie toe, omdat elke lampenkap zijn eigen unieke verhaal en onderscheidende textuur heeft.

Het gestructureerde oppervlak van de papieren lampenkap zorgt voor een aangename lichtverspreiding, ideaal om kleinere ruimtes in een grote ruimte te verlichten. Er is een dimmer beschikbaar om de helderheid van de inbouwlamp aan te passen.

De lampenkap wordt gedragen door een slank statief van conische, gepoedercoate aluminium poten, wat stevigheid toevoegt aan de lichtheid van de papieren lampenkap. Een netsnoer loopt intern door de driepotige lampstandaard, voor een strakke en verfijnde uitstraling.


Specificaties

Afmetingen
Diameter: Ø 45 cm
Hoogte: 112 cm
Snoerlengte: 2 meter


Product details:
Materialen: Gepoedercoat aluminium, papier, eiken.
Kleur: Wit/bruin

Compatibel exclusief lampen in de energieklassen A++ - E.
Vermogen: E27 MAX 60W.

 

Meer informatie?

Bezoek onze showroom op de eerste verdieping van Naarderstraat 12-14 in Laren. Kom gerust langs om te bezichtigen of maak een afspraak met een van onze experts. Houd er rekening mee dat dit specifieke product niet in de showroom staat, maar we helpen je graag met bestellen, adviseren en het creëren van prachtige combinaties met andere producten van Vipp.
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 153.46616