Vipp 592 Sculpture Table Lamp Grijs

Vipp 592 Sculpture Table Lamp Grijs Vipp 592 Sculpture Table Lamp Grijs Vipp 592 Sculpture Table Lamp Grijs Vipp 592 Sculpture Table Lamp Grijs
865,00
Prijs per stuk
Variatie: Vipp 592 Sculpture Table Lamp Grijs
Vipp 592 Sculpture Table Lamp Grijs
Vipp 592 Sculpture Table Lamp Wit

Productomschrijving

Productinformatie

De grote Vipp Sculpture tafellamp is ideaal als decoratieve verlichting, geschikt voor de woon- of slaapkamer. Onder een drielaagse kap van opaalglas zit een duurzame LED-unit verborgen, die voor een gezellige verlichting zorgt. De ronde cilindervoet is grijs. De Sculpture tafellamp doet ook dienst als decoratieve sculptuur in de vorm van glas en massief marmer. Een rieten glazen koepel straalt een zacht omni-licht uit dat de bijzondere aderen in de marmeren cilinderbasis verlicht, verkrijgbaar in grijs of wit. In de solide basis is een verfijnde dimmer en schakelaar geïntegreerd.

De opalen lampenkap wordt intern verlicht door een op maat gemaakte LED-lichtbron. Deze LED unit bevat 50.000 lichturen en is daarmee een duurzaam alternatief voor traditionele lichtbronnen. Met een metalen dimmerschakelaar van gegroefd aluminium kunt u de sfeer afhankelijk van de specifieke omgeving bepalen. Hoewel de Sculpture lamp ideaal is voor gezellige verlichting, zorgt de geïntegreerde dimmerfunctie voor een flexibele lichtintensiteit.

Voor het vormgeven van de lampenkap van gelaagd glas zijn eeuwenoude mondblaastechnieken gebruikt. De verfijnde samenstelling van binnenste witte glaslagen en buitenste matte lagen genereert het ondoorzichtige oppervlak en zorgt voor een uniforme en gezellige lichtverdeling.

 Dit product is er in een kleine en groter versie, in het wit marmer of donker grijs marmer. De lampen zijn voorzien van een dimmerschakelaar en een met stof bekleed snoer.

Unieke materialen
De visuele expressie van marmer en kalksteen vertelt het verhaal van miljoenen jaren natuurlijke verwerking. Beide soorten steen bevatten indrukken die zijn achtergelaten door fossielen en ander organisch materiaal, waardoor elke steen uniek is met een breed scala aan tinten en aders.

 

Specificaties

Afmetingen
Diameter: Ø: 36 cm
Hoogte;  52 cm

Product details:
Materialen: massief eikenhout gelakt in een donker eiken afwerking. Zitting van geperst fineer, bekleed met leer. Papieren koordweefsel.
Kleur: wit/grijs
Vermogen: LED 7 Watt, 260 lumen en 2700 Kelvin.

 

Meer informatie?

Bezoek onze showroom op de eerste verdieping van Naarderstraat 12-14 in Laren. Kom gerust langs om te bezichtigen of maak een afspraak met een van onze experts. Houd er rekening mee dat dit specifieke product niet in de showroom staat, maar wel de donkere gelakte uitvoering van dit product. We helpen je graag met bestellen, adviseren en het creëren van prachtige combinaties met andere producten van Vipp.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 153.46611