Vipp 18 open emmer 22 liter, RVS gepolijst Vipp 18 open emmer 22 liter, RVS gepolijst Vipp 18 open emmer 22 liter, RVS gepolijst
Vipp 18 open emmer 22 liter, RVS gepolijst Vipp 18 open emmer 22 liter, RVS gepolijst Vipp 18 open emmer 22 liter, RVS gepolijst
Vipp 18 open emmer 22 liter, RVS gepolijst
De Vipp 18 open emmer heeft een inhoud van 22 liter en de bovenrand is uitgevoerd in het RVS gepolijst. De open prullenbak is ideaal voor publieke ruimtes, maar ook voor in huis.

Artikelnummer

153.16596

€ 305,00
Prijs per stuk
Variatie: Vipp 18 open emmer 22 liter, RVS gepolijst
Aantal: 
Bestellen
 
De Vipp 18 open emmer heeft een inhoud van 22 liter en de bovenrand is uitgevoerd in het RVS gepolijst. De open prullenbak is ideaal voor publieke ruimtes, maar ook voor in huis. Deze deksel loze emmer is ontworpen om snel en makkelijk afval weg te gooien. Het heeft een volledig verwijderbare stalen buitenkant met een binnenbak. De siliconen antislip zorgt voor de stabiliteit. De emmer heeft een hoogte van 62,5cm en de bovenkant heeft een diameter van 18cm. De emmer is ook verkrijgbaar in een groter formaat van 60 liter en in het zwart.

Vipp kenmerkt zich door moderne ontwerpen, een herkenbare minimalistische vormgeving en ultieme functionaliteit. Kortom, form and function. Vipp items worden veelal gemaakt van roestvrij staal. Mede hierdoor heeft het merk een tijdloze, robuuste en moderne uitstraling. In de Vipp Studio in het hart van Nederland: Laren, kunt u de hele Vipp collectie komen bewonderen. U bent van harte welkom!