Vipp 423 salontafel, licht grijs marmer Vipp 423 salontafel, licht grijs marmer Vipp 423 salontafel, licht grijs marmer Vipp 423 salontafel, licht grijs marmer
Vipp 423 salontafel, licht grijs marmer Vipp 423 salontafel, licht grijs marmer Vipp 423 salontafel, licht grijs marmer Vipp 423 salontafel, licht grijs marmer
Vipp 423 salontafel, licht grijs marmer
De Vipp 423 salontafel is uitgevoerd in het zwart met een licht grijs marmer blad. De tafel heeft een hoogte van 40cm en een diameter van 60cm.

Artikelnummer

153.46251

De verwachte levertijd is circa een week, mits de producten uit voorraad leverbaar zijn.

Direct leverbaar

€ 1.045,00
Prijs per stuk
Variatie: Vipp 423 salontafel, licht grijs marmer
Aantal: 
Bestellen
 
De Vipp 423 salontafel is uitgevoerd in het zwart met een licht grijs marmer blad. Een minimalistische en veelzijdige tafel in uw interieur. De salontafel heeft een luchtig silhouet door de drie slanke poten, dit geeft door het onderstel een ruimtelijk effect. De tafel heeft een hoogte van 40cm en een diameter van 60cm. Het eikenhouten tafelblad is verlijmd waardoor de symmetrie met de drie poten extra wordt benadrukt. Prachtig detail is dat het tafelblad lijkt te zweven boven de poten, doordat er een inkeping onder het blad is verwerkt.

De salontafel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in materiaal van het blad zoals gerookt eiken, licht grijs marmer en zwart marmer. Ook leverbaar in twee maten: 60cm en 90cm. De salontafel met een diameter van 90cm is te vinden onder Vipp 425.

Deens design wordt bepaald door functionaliteit, duurzaamheid en zeer verfijnd vakmanschap. Wilt u de Vipp meubelen zien en offline ervaren? Kom gerust een kijkje nemen in onze Vipp Studio. In Vipp Studio kunt u alle meubelen zien: loungebanken, vloerkleden, tafels, stoelen, en meer.. U bent van harte welkom!