Vipp 425 salontafel, donker eiken Vipp 425 salontafel, donker eiken Vipp 425 salontafel, donker eiken Vipp 425 salontafel, donker eiken
Vipp 425 salontafel, donker eiken Vipp 425 salontafel, donker eiken Vipp 425 salontafel, donker eiken Vipp 425 salontafel, donker eiken
Vipp 425 salontafel, donker eiken
De Vipp 425 salontafel is uitgevoerd in het zwart met een gerookt eiken blad. De tafel heeft een hoogte van 35,5cm en een diameter van 90cm.

Artikelnummer

153.46256

De verwachte levertijd is circa een week, mits de producten uit voorraad leverbaar zijn.

Direct leverbaar

€ 1.375,00
Prijs per stuk
Variatie: Vipp 425 salontafel, donker eiken
Aantal: 
Bestellen
 
De Vipp 425 salontafel is uitgevoerd in het zwart met een gerookt eiken blad. Een minimalistische en veelzijdige tafel in uw interieur. De salontafel heeft een luchtig silhouet door de drie slanke poten, dit geeft door het onderstel een ruimtelijk effect. De tafel heeft een hoogte van 35cm en een diameter van 90cm. Het eikenhouten tafelblad is verlijmd waardoor de symmetrie met de drie poten extra wordt benadrukt. Prachtig detail is dat het tafelblad lijkt te zweven boven de poten, doordat er een inkeping onder het blad is verwerkt.

De salontafel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in materiaal van het blad zoals gerookt eiken, licht grijs marmer en zwart marmer. Ook leverbaar in twee maten: 60cm en 90cm. De salontafel met een diameter van 60cm is te vinden onder Vipp 423.

Deens design wordt bepaald door functionaliteit, duurzaamheid en zeer verfijnd vakmanschap. Wilt u de Vipp meubelen zien en offline ervaren? Kom gerust een kijkje nemen in onze Vipp Studio. In Vipp Studio kunt u alle meubelen zien: loungebanken, vloerkleden, tafels, stoelen, en meer.. U bent van harte welkom!