Vipp 610 Loft poef Vipp 610 Loft poef Vipp 610 Loft poef Vipp 610 Loft poef
Vipp 610 Loft poef Vipp 610 Loft poef Vipp 610 Loft poef Vipp 610 Loft poef
Vipp 610 Loft poef
De Vipp 610 Loft poef is een vrijstaande module die kan worden gecombineerd met de Vipp 610 Loft sofa. De poef heeft een lengte van 100cm, een breedte van 80cm en een hoogte van 40cm.

Artikelnummer

153.46400

€ 1.300,00
Prijs per stuk
Variatie: Vipp 610 Loft poef
Aantal: 
Bestellen
 

De Vipp 610 Loft poef is een vrijstaande module die kan worden gecombineerd met de Vipp 610 Loft sofa. Deze voetenbank heeft een frame van gepoedercoat aluminium en een binnenkant van schuim, polyfibres en natuurlijke veren. De poef heeft een lengte van 100cm, een breedte van 80cm en een hoogte van 40cm. 

Door het verfijnde onderstel van de bank, lijkt het alsof de loungebank in de ruimte 'zweeft'. Hierdoor oogt de Vipp design bank verfijnt en luchtig, met toch een krachtige uitstraling. De Loft bank heeft een aangename zit door het perfect uitgedachte frame met een vulling van foam en dons. Ook zijn de losse bankkussens voorzien van een stevig frame waardoor deze nooit 'inzakken'. De prijs van deze Vipp Loft pefis gebaseerd op stof klasse 1.

Vipp heeft twee lounge banken ontworpen: de Chimney en de Loft bank. Beide series zijn modulaire systemen, toepasbaar in grote en kleinere ruimtes. Van hoekmodule, tweezits tot meerdere elementen. In de Vipp Studio in Laren kunt u beide banken uit proberen evenals alle stoffen stalen (stof klasse) waaruit u kunt kiezen. U kunt de bank in uitgevoerd krijgen in fluweelzachte hoogwaardige velours, Kvadrat stof, maar ook hoogwaardig leer. Voor meer bekledingsopties, klik hieronder op details. https://vipp.com/en/upholstery-collection-2020

Kom gerust de complete collectie van Vipp bekijken. In de Vipp Studio kunt u naast de Vipp meubelen ook Vipp verlichting, Vipp woonaccessoires maar ook de Vipp keuken zien.