Vipp 441 wasmand, zwart Vipp 441 wasmand, zwart Vipp 441 wasmand, zwart Vipp 441 wasmand, zwart
Vipp 441 wasmand, zwart Vipp 441 wasmand, zwart Vipp 441 wasmand, zwart Vipp 441 wasmand, zwart
Vipp 441 wasmand, zwart
Vipp 441 wasmand heeft een inhoud van 75 liter en is uitgevoerd in het zwart. De wasmand heeft een hoogte van 69cm en een diameter van 39cm. De wasmand is ook verkrijgbaar in het wit.

Artikelnummer

153.46029

€ 575,00
Prijs per stuk
Variatie: Vipp 441 wasmand, zwart
Aantal: 
Bestellen
 
Vipp 441 wasmand heeft een inhoud van 75 liter en is uitgevoerd in het zwart. Hij heeft een hoogte van 69cm en een diameter van 39cm. De wasmand is ook verkrijgbaar in het wit. De fraaie deksel van de Vipp wasmand is geperforeerd roestvast staal voor een optimale luchtcirculatie zodat de vuile was 'veilig' verzameld kan worden. De deksel rust op een siliconen rubber ring waar de binnenzak van de Vipp wasmand aan bevestigd is. De binnenzak heeft twee compartimenten zodat u de was op voorhand kan sorteren.

De waszak van de Vipp wasmand is uitneembaar en kan op een normaal wasprogramma gewassen worden. De wasmand kan eenvoudig worden verplaatst door middel van zachte rubberen wielen.

Vipp kenmerkt zich door moderne ontwerpen, een herkenbare minimalistische vormgeving en ultieme functionaliteit. Kortom, form and function. Vipp items worden veelal gemaakt van roestvrij staal. Mede hierdoor heeft het merk een tijdloze, robuuste en moderne uitstraling. In de Vipp Studio in het hart van Nederland: Laren, kunt u de hele Vipp collectie komen bewonderen. U bent van harte welkom!